Menu

header 6 mintabolt(1)

 • fold_napja_banner2.jpg
 • glamour_napok_banner.jpg

Általános információk
Fogalmak
Az ÁSZF hatálya, elfogadása, megváltoztatása
Szerződés nyelve, formája
Árak, eljárás hibás ár esetén
A termék lényeges tulajdonságaira vonatkozó tájékoztatás
Webáruház használata
A megrendelt termékek átvétele, az árucikkek cseréje
A vásárlástól való elállás joga
Garancia, kellékszavatosság, termékszavatosság, jótállás
Panaszügyintézés és jogérvényesítési lehetőségek
Online vitarendezési platform
Az adatbeviteli hibák javítása és felelősség a megadott adatok valóságáért
Szerzői jogok
Részleges érvénytelenítés
Személyes adatok védelme
Vonatkozó jogszabályok

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

Megrendelése elküldésével Ön (a továbbiakban: Vevő) a NaturGold Organic Kft. (a továbbiakban (NG) vásárlója lesz, ezért kérjük, hogy megrendelése véglegesítése előtt gondosan tanulmányozza át az alábbi tudnivalókat, mert a megrendelése véglegesítésével Ön elfogadja a jelen ÁSZF tartalmát.

A NaturGold Organic Kft. adatai:

Székhely: 3534 Miskolc Nyár utca 38.
Levelezési cím: 3534 Miskolc, Kiss tábornok 66.
Adóigazgatási szám: 25437016-1-05
Cégjegyzékszám: 05-09-028458
Csomagküldő kereskedelmi tevékenység TEÁOR száma: 4791
Képviselő neve: Simonné Polonkai Éva
Telefonszám / Viber: 06 30 3038521
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tárhelyszolgáltató adatai:

Cégnév: MediaCenter Hungary Kft.
Postai cím: 6001 Kecskemét, Pf. 588.
Székhely cím: 6000 Kecskemét, Sosztakovics u. 3. II/6
Telefon: 76/ 575-023
Fax: 76/575-024

A Gömör-Torna Értéke webáruházában / www.gomortorna.hu / (a továbbiakban: Webáruház) való vásárlása esetén a termékek eladója az NG.
A Webáruházban minden olyan cselekvőképes személy vásárolhat, aki elfogadja jelen Általános Szerződési Feltételeket és azt magára nézve kötelezőnek tekinti.

 

FOGALMAK

Felek: Eladó (NG) és Vevő együttesen

Fogyasztó:  a szakmája, Önálló foglalkozás vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személy

Fogyasztói szerződés: olyan szerződés, melynek egyik alanya fogyasztónak minősül

Webáruház: http://www.gomortorna.hu weboldal, amely távollévők közötti kommunikációt lehetővé tévő eszköznek minősül

Szerződés: NG és Vevő között a Webáruház és elektronikus levelezés igénybevételével létrejövő adásvételi szerződés
Távollévők közötti kommunikációt lehetővé tévő eszköz: olyan eszköz, amely alkalmas a felek távollétében – szerződés megkötése érdekében – szerődési nyilatkozat megtételére. Ilyen eszköz különösöen a címzett vagy a címzés nélküli nyomtatvány, a szabványlevél, a sajtótermékekben közétett hirdetés megrendelőlappal, a katalógus, a telefon, a telefax és az internetes hozzáférést biztosító eszköz

Távollévők között kötött szerződés: olyan fogyasztói szerződés, amelyet a szerződés szerinti termék vagy szolgáltatás nyújtására szervezett távértékesítési rendszer keretében a felek egyidejű fizikai jelenléte nélkül úgy kötnek meg, hogy a szerződés megjkötése érdekében a szerződő felek kizárólag távollévők közötti kommunikációt lehetővé eszközt alkalmaznak.

Termék: A Webáruház kinálatában szereplő, a Webáruházban forgalomba hozott és értékesítésre szánt minden birtokba vehető forgalomképes ingó dolog, mely a Szerződés tárgyát képezi

Vállalkozás: a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében eljáró személy

Vevő/Ön: a Webáruházon keresztül vételi ajánlatot tevő szerződést kötő személy

Jótállás: A fogyasztó és a vállalkozás között kötött szerződések esetében (továbbiakban: fogyasztói szerződés) a Polgári Törvénykönyv szerinti,

a) a szerződés teljesítéséért vállalt jotállás, amelyet a vállalkozás a szerződés megfelelő teljesítéséért jogszabályi kötelezettségén túlmenően vagy annak hiányában önként vállal, valamint
b) a jogszabályon alapuló kötelező jotállás

 

AZ ÁSZF HATÁLYA, ELFOGADÁSA, MEGVÁLTOZTATÁSA

A felek között létrejövő szerződés tartalmát – vonatkozó kötelező érvényű jogszabályok rendelkezései mellett – a jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF), valamint a Webáruházban található további tájékoztatások határozzák meg. Ennek megfelelően tartalmazza az ÁSZF az Önt és bennünket illető jogokat és kötelezettségeket, a szerződés létrejöttének feltételeit, a teljesítési határidőket, a szállítási és fizetési feltételeket, a felelősségi szabályokat, valamint az elállási jog gyakorlásának feltételeit.

Ön a megrendelése véglegesítése előtt köteles megismerni a jelen ÁSZF rendelkezésit. A webáruházunkon keresztül történő vásárlással Ön elfogadja a jelen ÁSZF rendelkezésit, és az ÁSZF maradéktalanul az Ön és az NG között létrejövő szerződés részét képezi.

A jelen ÁSZF rendelkezéseit az NG a vonatkozó jogszabályok keretei között jogosult megváltoztatni. Az ÁSZF esetleges módosítása a honlapon történő megjelenéstől érvényes. Az esetleges változtatások a már addig létrejött szerződéseket (visszaigazolt megrendeléseket) nem érintik.

 

A SZERZŐDÉS NYELVE, FORMÁJA

A megrendelés elküldésével majd annak feldolgozásával és visszaigazolásával szerződés jön létre az NG és a Vevő között. A Webáruház használatának segítségével létrejövő szerződés nyelve magyar, az ily módon kötött szerződések nem minősülnek írásban foglalt szerződéseknek, és azokat nem iktatjuk.

 

ÁRAK, ELJÁRÁS HIBÁS ÁR ESETÉN

Az árak forintban értendők. Az árucikkek mellett feltüntetett árak az árucikkek bruttó vételárai, mely 1 db termékre vonatkoznak.

Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltozást jogát fenntartjuk.

Bár az NG gondosan ellenőrzi a Webáruházban lévő termékek árait, fenntartja magának a jogot bármely nyilvánvaló tévedés, számítási, szerkesztési, és technikai hiba miatt megjelenő hibás árak módosítására, valamint olyan árváltoztatásra, amelyet jogszabály módosítás indokol. A Webáruház működtetésével kapcsolatos esetleges technikai problémákból adódó, egyértelműen tévesen megjelent árakért az NG nem tud felelősséget vállalni. Amennyiben Ön a hibás áron adja le a rendelését, a rendszer automatikusan visszaigazolja, ez azonban nem minősül az rendelés elfogadásának a részünkről. Hibás áron történő megrendelés esetén az NG munktársa felhívja figyelmét a helyes árra, és felajánlhatja a helyes áron történő szerződéskötést. A hibás ár helyett NG által közölt helyes áron nem köteles rendelést leadni és elfogadni. Az NG fenntartja magának a jogot minőségi vagy egyéb problémákból adódóan egyes termékek forgalmazásának beszüntetésére.

 

A TERMÉK LÉNYEGES TULAJDONSÁGAIRA VONATKOZÓ TÁJÉKOZTATÁS

A Webáruházban a megvásárolható termékek lényeges tulajdonságairól a termékeknél szereplő leírásokban adunk tájékoztatást. Az ott található adatok tájékoztató jellegűek! A képek esetenként illusztrációk, a színek nem mindig felelnek meg a valóságnak!

 

WEBÁRUHÁZ HASZNÁLATA

Regisztráció
A Webáruházban történő vásárlásra lehetőség van regisztrációval és regisztráció nélkül is.
A regisztráció során Önnek nevét, e-mail címét, egy választott felhasználónevet és egy jelszót és szállítási címet kell megadnia. Az Üzemeltető a regisztrációról e-mailben aktiváló linket küld Önnek, amelynek segítségével véglegesítheti regisztrációját. Sikeres regisztrációt követően Ön bejelentkezhet Honlapunkon, ezt követően pedig elkezdheti a vásárlást.
(A későbbi vásárlások során pedig egyszerűen csak a felhasználó nevét és jelszavát kell megadni, megkönnyítve és meggyorsítva így a vásárlást.)

Vásárlás
A megrendelések leadása a Webáruházban elektronikus úton lehetséges. A rendelésekkel kapcsolatos tájékoztatásokat az NG szintén elektronikus úton küldi el a felhasználók részére.
A megvásárolni kívánt áruk jellemzőit a Vevő az adott termék képe mellett elhelyezett termékleírásból ismerheti meg. Amennyiben további kérdése merülne fel a termékekkel kapcsolatban, vevőszolgálatunkon kaphat részletes felvilágosítást.
Ha a jelen Általános Szerződési Feltételekkel, a honlap használatával, az egyes termékekkel, a vasárlás menetével kapcsolatban kérdése merül fel, vagy amennyiben egyedi igényét szeretné velünk megbeszélni, úgy vegye fel munkatársunkkal a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken.

Vevőszolgálatunk elérhetőségei:

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tel./ Viber: 06 20 5191303    
Skype: NaturGold Mintabolt

A termékek vételára a kiválasztott termék mellett feltüntetett bruttó vételár és minden esetben 1 darab termékre vonatkozik. Az árak frissítése folyamatos, egy adott termék bármikor felkerülhet a választékba, vagy lekerülhet onnan, illetve egy adott termék ára a nap bármely szakában változhat. A megrendelés leadása után a rendszer egy automatikus visszaigazoló e-mail-t küld, az abban szereplő árakra áruházunk árgaranciát vállal, azaz a megrendelt termékeket, függetlenül a megrendelés leadása után történő árváltozásoktól, a visszaigazolásban szereplő árakon számlázzuk ki.
A Vevő a kiválasztott terméke(ke)t a Kosár gombra kattintva gyűjtheti össze. A Kosár tartalmának módosítása illetve törlése a rendelés leadása előtt lehetséges. A Kosár tartalmához a kiszállítás díja automatikusan hozzáadódik.

Fizetés

Utánvétes fizetés
A végösszeget a csomag átvételekor, a futárnak készpénzben kell megfizetni. Az utánvét beszedésének külön díja van, mely a szállítási költségen felül plusz 290,- Ft. Ez a fizetési mód csak magyarországi szállítási cím esetén választható.
(Mivel a futárszolgálat csak készpénzt fogad el, így az átvételnél nincs lehetőség a vásárlási utalványok, vagy egyéb kedvezmények beváltására.)

Fizetés átutalással
Banki előreutalás esetén nem kell készpénznek lennie Önnél az átvételkor és egyéb díjakat sem kell megfizetnie. Ennél a fizetési módnál a megrendelést követően az NG e-mailben elküld egy számlamellékletet, mely alapján megtörténhet az átutalás. Fontos, hogy a számlamellékleten található rendelés számát tüntesse fel a közlemény rovatban! A megrendelt termékeket csak a vételár bankszámlánkra történő beérkezése után tudjuk kiszállítani.

Fizetés a mintaboltban
Személyes átvétel estén a miskolci mintaboltban van lehetőség. A mintaboltban készpénzzel, bankkártyával, valamint saját ajándékutalványunkkal lehet fizetni. A csomag elkészültéről visszaigazoló e-mail-t küldünk, a csomag ezután vehető át. Az át nem vett csomagot 1 hétig tároljuk.

Mintabolt címe: 3534 Miskolc, Kiss tábornok u. 66. (Gömör-Torna Értéke Helyi és biotermékek boltja)
Nyitva tartás: Hétfő - péntek: 8:30 – 17:00

Fizetés bankkártyával, hitelkártyával, Barionnal
Egy igazán kényelmes megoldás, melynek költsége 150 Ft. Rendelése elküldését követően automatikusan a Barion biztonságos rendszerébe irányítjuk át. A fizetés egyszerű, használhatja bankkártyája adatait, vagy Barion tárcáját is a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a Barion Payment Zrt. oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a hozzánk és harmadik félhez sem.

A tranzakcióról a Barion Payment Zrt. üzenetet küld a megadott e-mail címre.

Elfogadott bankkártyák: Maestro, MasterCard, Visa, Visa Electron, American Express

barion card payment

Kiszállítás
A Webáruházban megrendelt termékeket Futárszolgálat szállítja házhoz vagy Pickup csomagpontra, a megrendelés során megadott, magyarországi szállítási címre. A futárszolgálat csak hétköznapokon szállít csomagot. A kiszállítás díja (futárköltség) a Vevőt terheli.

Több futárszolgálattal is kapcsolatban állunk és célunk, hogy mindig megkeressük az Ön számára legjobb és legolcsóbb szállítási módot. Nem csak Magyarországra, de Európa, és a világ bármely országába el tudjuk juttatni a termékeket gyorsan, pontosan. Magyarországra rendszerint a megrendelést követő 2-3 munkanapon belül házhoz szállítjuk a termékeket, munkanapokon 8-17 h között. A szállítási költség a rendelés összsúlyától, és a választott fizetési módtól függ.

Mivel a friss gabonafüveket hűtve, a többi terméktől elkülönítve szállítjuk, ezért friss gabonafű, és egyéb termékek egyidejű rendelésénél két szállítási költséget kell felszámolnunk.
Felhívjuk figyelmét, hogy a rendszer által a rendelés lezárásakor kiírt szállítási költség tájékoztató jellegű. Amennyiben a tényleges szállítási költség ettől eltérő, úgy a rendelés feldolgozásakor értesítjük Önt a megadott elérhetőségein. Amennyiben a tényleges szállítási költség nem kedvező Önnek, úgy a rendelését még ekkor is visszavonhatja.

A szállítási költség Házhozszállítás esetén a csomag súlyától függően Magyarország területén:

0,1 – 2 kg között 1.300,- Ft
2,1 – 20 kg között 1.700,- Ft
20,1 – 40 kg között 1.900,- Ft
40,1 – 60 kg között 3.200,- Ft
60,1 – 100 kg között 5.700,- Ft

Megjegyzés: a csomag súlya a megrendelt termék, és a csomagolóanyag (pl. kartondoboz) együttes súlya lesz. Egy csomag súlya maximum 40 kg lehet (tehát 40 kg felett több csomagban küldjük a termékeket).

A szállítási költség és feltételek a csomag súlyától függően a csomagpont listából kiválasztható pontokra Pickup csomagpontra szállítás esetén:

Súly: 1 csomag maximum 20 kg
Méret: legnagyobb kiterjedése maximum 1 méter
Fizetés: csak bankkártyás fizetéssel vagy előre utalással kézbesíthető csomag

Figyelem, felhívjuk figyelmét, hogy Pickup csomagpont átvétel választása esetén utánvétes csomag küldése nem lehetséges, ezek csak a csomagok átvételét biztosító pontok, ahol készpénzzel való csomagátvételre lehetőség nincs!

Nagyobb súlyú csomag esetén két vagy akár több csomagban történik a feladás, külön fuvarlevélszámmal.

1 db csomag, 0-20 kg-ig : 990 Ft
2 db csomag,20,1-40 kg-ig : 1980 Ft
3 db csomag,40,1-60 kg-ig : 2970 Ft
4 db csomag,60,1-80 kg-ig : 3960 Ft
5 db csomag, 80,1-100 kg-ig : 4950 Ft

Megjegyzés: Csomagpontot a WEBÁRUHÁZ legördülő menüsorában a Szállítási módokon belül a Pickup csomagpontra szállításra kattintva találhatja, mely folyamatosan frissül. Az Ön számára megfelelő csomagpont kiválasztása után, a rendelése véglegesítése előtt, kérjük a Megjegyzés rovatba beírni.

Magyarország határain kívüli vásárlási és szállítási lehetőségről, annak módjáról, áráról és részletes szerződési feltételeiről kérjen tájékoztatást ügyfélszolgálatunkon: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a webáruházban való rendelés esetén a valós, élő mobiltelefonszám megadása szükséges.

A rendelés véglegesítése
A Kosár tartalmának elfogadása és ez által a megrendelés véglegesítése a Rendelés elküldése gombra történő kattintással történik. Az ilyen módon létrejött megrendelés interneten kötött, de nem aláírt szerződésnek minősül, melynek tartalma archiválásra kerül és utólagosan hozzáférhető, visszakereshető.

Ön a „Rendelés elküldése” gomb megnyomásával kifejezetten tudomásul veszi, hogy ajánlatát megtettnek kell tekinteni, és nyilatkozata – az NG jelen ÁSZF szerinti visszaigazolása esetén - fizetési kötelezettséget von maga után.

Rendelés feldolgozása
A megrendelés befogadásáról a Vevő részére a Gömör–Torna Értéke - Helyi és biotermékek boltja visszaigazoló e-mailt küld.

Önt az ajánlata 48 órás időtartamban köti. Amennyiben az Ön ajánlatát a jelen ÁSZF szerint 48 órán belül nem igazolja vissza a Gömör-Torna Értéke- Helyi és biotermékek boltja, Ön mentesül az ajánlati kötöttsége alól.

Bármilyen időpontban lehetősége van a rendelése leadására. Az NG legkésőbb az Ön ajánlatának elküldését követő munkanap során e-mail útján visszaigazolja az Ön ajánlatát. A szerződés az Ön által tett ajánlatnak az NG által történő elfogadásával jön létre.

Az NG minden vásárlásról számlát és hozzá számlamellékletet állít ki, mely tartalmazza a termékre vonatkozó adatokat (a termék megnevezését, az ÁFA kulcsot, az ÁFA értékét, a nettó egységárát, a mennyiséget, a bruttó értéket), az NG és a Vevő adatait, a fizetésre vonatkozó adatokat és a kiszállítás költségét.

A webáruházban fennálló technikai problémák miatt (készlet vagy ár tekintetében) felelősséget nem vállalunk.

Teljesítési határidő
A megrendelésre vonatkozóan az általános teljesítési határidő a rendelés visszaigazolásától számított legfeljebb 30 nap. Ez a határidő tájékoztató jellegű, az ettől eltérő esetekben e-mail útján jelezzük Önnek. Jelen ÁSZF elfogadásával Ön tudomásul veszi, hogy a megadott teljesítési határidő túllépése miatt az NG a kártérítési felelősségét kifejezetten kizárja.

Jogfenntartás, tulajdonjogi kikötés
Készlethiány esetén előfordulhat, hogy a megrendelést az NG nem tudja teljesíteni.

Előfordulhat, hogy a weboldalunkon szereplő egyes termékek gyártása megszűnt. Erre tekintettel fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag az Önnel történő egyeztetést követően kerülhet sor. A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül a 5 munkanapon belül.
Ilyen esetekben az NG a Vevőt értesíti.

 

A MEGRENDELT TERMÉKEK ÁTVÉTELE, AZ ÁRUCIKKEK CSERÉJE

A termékek kiszállítása az Ön által megadott címre történik, hétköznapokon 8 - 17 óra között. Amennyiben a kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, erről a szállító értesítést hagy, majd egy új alkalommal ismét kísérletet tesz a csomag kiszállítására. A Vevő által megjegyzésként feltüntetett további információkat a kiszállítás körülményeiről vagy egyéb feltételeiről minden esetben átadjuk a futárszolgálatnak, de nem tudjuk ellenőrizni, hogy a kézbesítő figyelembe is veszi azokat.

Amennyiben az újra kiszállítás a második alkalommal sem sikeres, és a Vevő hibájából hiúsul meg, az újraküldés költségei a Vevőt terhelik.

A Vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni, valamint meggyőződni arról, hogy a számlán szereplő tételek a valóságban megegyeznek a rendelt, és kiszállított termékekkel. Ha ezzel kapcsolatban bármilyen probléma felmerülne, azonnal köteles felvenni ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, a hiba elhárítása érdekében.

Hiánytalan teljesítés esetén a Vevő köteles az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni!

A Vevő a csomagot termékszámla hiányában nem veheti át, amennyiben hiányzik a csomagból, haladéktalanul fel kell vennie a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.

Ha a megrendelt árucikk hibás, és a hiba az áru átvételét megelőzően keletkezett, vagy a termék a szállítás során megsérült, azt a Vevőnek az átvételt követően 24 órán belül jeleznie kell az NG ügyfélszolgálatán a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen. Amennyiben ez megtörténik, abban az esetben a hibás terméket a Vevő választása szerint az NG 8 napon belül díjmentesen kicseréli vagy árából árengedményt ad.

Személyes átvételre miskolci mintaboltban van lehetőség:

Mintabolt címe: 3534 Miskolc, Kiss tábornok u. 66. (Gömör-Torna Értéke Helyi és biotermékek boltja)
Nyitva tartás: Hétfő - péntek: 8:30 – 17:00

A csomag elkészültéről visszaigazoló e-mail-t küldünk, a csomag ezután vehető át. (A mintaboltban készpénzzel, bankkártyával, valamint saját ajándékutalványunkkal lehet fizetni.)
Az át nem vett csomagot 1 hétig tároljuk.

 

A VÁSÁSRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGA

Az elállás érvényesítéséhez kérjük, keresse meg ügyfélszolgálatunkat a megadott 06 20 5191303 telefonszámon, és ott segítenek Önnek a lebonyolításban. Ezzel párhuzamosan fontos, hogy az elállás tényét írásban (e-mail, fax, postai levél) is jelezze, és a kiszállított terméket az NG címére visszajuttassa. Az NG kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A csomagolás sérüléséből, vagy a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő károk költségei a Vevőt terhelik. Abban az esetben, ha a terméket a Vevő használatba vette, és nem tudja sérülésmentesen visszajuttatni, akkor az NG nem vállalja a termék visszavásárlását.

Ha a fogyasztó eláll az üzlethelyiségen kívül kötött vagy a távollevők között kötött szerződéstől, köteles a terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított tizennégy napon belül visszaküldeni, illetve a vállalkozásnak vagy a vállalkozás által a termék átvételére meghatalmazott személynek átadni, kivéve, ha a vállalkozás vállalta, hogy a terméket maga fuvarozza vissza. A visszaküldés határidőben teljesítettnek minősül, ha a fogyasztó a terméket a határidő lejárta előtt elküldi.

A fogyasztó kizárólag a termék visszaküldésének közvetlen költségét viseli, kivéve, ha az jellegénél fogva postai küldeményként nem küldhető vissza.

Csak a szerződéstől való elállási/felmondási szándék esetén töltse ki és juttassa vissza (Letölthető Elállási nyilatkozatminta)

Címzett:
NaturGold Organic Kft.
3534 Miskolc Kiss tábornok utca 66.

Alulírott/ak kijelentem/kijelentjük, hogy gyakorlom/gyakoroljuk elállási/felmondási jogomat/jogunkat az alábbi termék/ek adásvételére vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében:

Szerződéskötés időpontja /átvétel időpontja:
A fogyasztó(k) neve:
A fogyasztó(k) címe:
A fogyasztó(k) aláírása: (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén)
Kelt

A fogyasztó elállási nyilatkozatának érvényessége

Az elállási jogot határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a 14 naptári napos határidőn belül elküldi.

A fogyasztót terheli annak bizonyítása, hogy az elállás jogát e rendelkezéssel összhangban gyakorolta.

Az NG a fogyasztó elállási nyilatkozatát annak megérkezését követően köteles elektronikus adathordozón visszaigazolni.

Az Eladó visszatérítési kötelezettsége

Ha a fogyasztó a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 22. §-nak megfelelően eláll a szerződéstől, az Eladó legkésőbb az elállásról való tudomásszerzésétől számított tizennégy napon belül visszatéríti a fogyasztó által ellenszolgáltatásként megfizetett teljes összeget, ideértve a teljesítéssel összefüggésben felmerült költségeket, így a szállítási díjat is. Felhívjuk a figyelmét, hogy ez a rendelkezés nem vonatkozik a legkevésbé költséges szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási mód választásával okozott többletköltségekre.

Az Eladó visszatérítési kötelezettségének módja

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet szerint, elállás vagy felmondás esetén az NG a fogyasztónak visszajáró összeget a fogyasztó által igénybe vett fizetési móddal megegyező módon téríti vissza. A fogyasztó kifejezett beleegyezése alapján az NG a visszatérítésre más fizetési módot is alkalmazhat, de a fogyasztót ebből adódóan semmilyen többletdíj nem terhelheti. A Fogyasztó által hibásan és/vagy pontatlanul megadott bankszámlaszám vagy postai cím következtében történő késedelem miatt az NG-t felelősség nem terheli.

Többletköltségek

Ha a fogyasztó kifejezetten a legkevésbé költséges szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választ, az NG nem köteles visszatéríteni az ebből eredő többletköltségeket. Ilyen esetben a feltüntetett általános szállítási díjtételek erejéig áll fenn visszatérítési kötelezettségünk.

Visszatartási jog

Az NG mindaddig visszatarthatja a fogyasztónak visszajáró összeget, amíg a fogyasztó a terméket vissza nem szolgáltatta, vagy kétséget kizáróan nem igazolta, hogy azt visszaküldte; a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni. Utánvéttel feladott küldeményeket nem áll módunkban elfogadni.

A termék visszaszolgáltatásával kapcsolatos költségek viselése

A fogyasztó viseli a termék visszaküldésének költségét.

Fogyasztó felelőssége az értékcsökkenésért

A fogyasztó a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenésért felel.

 

GARANCIA, KELLÉKSZAVATOSSÁG, TERMÉKSZAVATOSSÁG, JÓTÁLLÁS

Az NG a Webáruházban értékesített termékekre terméktípustól függően eltérő, a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő, vagy jótállás, és ennek időtartama az adott áru mellett van feltüntetve. A garancia a számla eredeti, vagy másolati példányával és garancialevél eredeti példányával érvényesíthető.
A szavatosság első 6 hónapja alatt a szükséges, független szakvéleményt a Forgalmazó biztosítja, a fennmaradó 18 hónapban a Vásárló az esetleges reklamációval a fogyasztóvédelmi szervekhez fordulhat, s a jogos reklamációról szóló jegyzőkönyvvel érvényesítheti szavatossági jogát.

Kellékszavatosság

Milyen esetben élhet Ön a kellékszavatossági jogával?

Ön az NG hibás teljesítése esetén az NG szemben kellékszavatossági igényt érvényesíthet a Polgári Törvénykönyv szabályai szerint.

Milyen jogok illetik meg Önt kellékszavatossági igénye alapján?

Ön – választása szerint–az alábbi kellékszavatossági igényekkel élhet:

Kérhet kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha az ezek közül az Ön által választott igény teljesítése lehetetlen vagy az NG számára más igénye teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel járna. Ha a kijavítást vagy a kicserélést nem kérte, illetve nem kérhette, úgy igényelheti az ellenszolgáltatás arányos leszállítását vagy a hibát az NG költségére Ön is kijavíthatja, illetve mással kijavíttathatja vagy – végső esetben – a szerződéstől is elállhat.

Választott kellékszavatossági jogáról egy másikra is áttérhet, az áttérés költségét azonban Ön viseli, kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra az NG adott okot.

Milyen határidőben érvényesítheti Ön kellékszavatossági igényét?

Ön köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba felfedezésétől számított kettő hónapon belül közölni. Ugyanakkor felhívjuk a figyelmét, hogy a szerződés teljesítésétől számított két éves elévülési határidőn túl kellékszavatossági jogait már nem érvényesítheti.

Kivel szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét?

Ön az NGvel szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét.

Milyen egyéb feltétele van kellékszavatossági jogai érvényesítésének?

A teljesítéstől számított hat hónapon belül a kellékszavatossági igénye érvényesítésének a hiba közlésén túl nincs egyéb feltétele, ha Ön igazolja, hogy a terméket, illetve a szolgáltatást az NG nyújtotta. A teljesítéstől számított hat hónap eltelte után azonban már Ön köteles bizonyítani, hogy az Ön által felismert hiba már a teljesítés időpontjában is megvolt.

Termékszavatosság

Milyen esetben élhet Ön a termékszavatossági jogával?

Ingó dolog (termék) hibája esetén Ön – választása szerint – a kellékszavatossági igényt vagy termékszavatossági igényt érvényesíthet.

Milyen jogok illetik meg Önt termékszavatossági igénye alapján?

Termékszavatossági igényként Ön kizárólag a hibás termék kijavítását vagy kicserélését kérheti.

Milyen esetben minősül a termék hibásnak?

A termék akkor hibás, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek vagy pedig, ha nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal.

Milyen határidőben érvényesítheti Ön termékszavatossági igényét?

Termékszavatossági igényét Ön a termék gyártó általi forgalomba hozatalától számított két éven belül érvényesítheti. E határidő elteltével e jogosultságát elveszti.

Kivel szemben és milyen egyéb feltétellel érvényesítheti termékszavatossági igényét?

Termékszavatossági igényét kizárólag az ingó dolog gyártójával vagy forgalmazójával szemben gyakorolhatja. A termék hibáját termékszavatossági igény érvényesítése esetén Önnek kell bizonyítania.

A gyártó (forgalmazó) milyen esetben mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól?

A gyártó (forgalmazó) kizárólag akkor mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól, ha bizonyítani tudja, hogy:

 • a terméket nem üzleti tevékenysége körében gyártotta, illetve hozta forgalomba, vagy
 • a hiba a tudomány és a technika állása szerint a forgalomba hozatal időpontjában nem volt felismerhető vagy
 • a termék hibája jogszabály vagy kötelező hatósági előírás alkalmazásából ered.

A gyártónak (forgalmazónak) a mentesüléshez elegendő egy okot bizonyítania.

Felhívjuk figyelmét, hogy ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és termékszavatossági igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthet. Termékszavatossági igényének eredményes érvényesítése esetén azonban a kicserélt termékre, illetve kijavított részre vonatkozó kellékszavatossági igényét a gyártóval szemben érvényesítheti.

Jótállás

Milyen esetben élhet Ön a jótállási jogával?

Hibás teljesítés esetén szerződés alapján a kötelezett jótállásra köteles.

Önt milyen jogok és milyen határidőn belül illetik meg jótállás alapján?

Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet határozza meg a kötelező jótállás eseteit. Az ezen esetkörbe nem tartozó Termékek esetén az NG jótállást nem vállal. A jótállási igény a jótállási határidőben érvényesíthető. Ha a jótállásra kötelezett kötelezettségének a jogosult felhívására - megfelelő határidőben - nem tesz eleget, a jótállási igény a felhívásban tűzött határidő elteltétől számított három hónapon belül akkor is érvényesíthető bíróság előtt, ha a jótállási idő már eltelt. E határidő elmulasztása jogvesztéssel jár. A jótállási igény érvényesítésére egyebekben a kellékszavatossági jogok gyakorlására vonatkozó szabályokat kell megfelelően alkalmazni. A jótállás időtartama egy év. E határidő elmulasztása jogvesztéssel jár. A jótállási határidő a fogyasztási cikk fogyasztó részére történő átadása, vagy ha az üzembe helyezést a vállalkozás vagy annak megbízottja végzi, az üzembe helyezés napjával kezdődik. Az egy éven túli esetleges jótállási igényekkel kapcsolatban szíveskedjen a gyártóhoz fordulni!

Mikor mentesül az Eladó a jótállási kötelezettsége alól?

Az NG a jótállási kötelezettsége alól csak abban az esetben mentesül, ha bizonyítja, hogy a hiba oka a teljesítés után keletkezett.

Felhívjuk a figyelmét, hogy ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és jótállási igényt, illetve termékszavatossági és jótállási igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthet, egyébként viszont Önt a jótállásból fakadó jogok a szavatossági jogosultságoktól függetlenül megilletik.

 

PANASZÜGYINTÉZÉS ÉS JOGÉRVÉNYESÍTÉSI LEHETŐSÉGEK

A fogyasztó a termékkel vagy az NG tevékenységével kapcsolatos fogyasztói kifogásait az alábbi elérhetőségeken terjesztheti elő:

Telefon: +36 20 519 13 03
Internet: http:/www.gomortorna.hu
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Amennyiben a Vevő úgy gondolja, hogy az NG a panaszát nem megfelelően kezelte, az alább felsorolt felügyeleti szervekhez fordulhat helyileg:

Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség
(3530 Miskolc, Medgyesalja út 12. Tel.: 06-46/506-071)

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Békéltető Testület
(3525 Miskolc, Szentpáli út 1. Tel.: 06-46/501-091)

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal
Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Igazgatóság
(3525 Miskolc, Vologda út 1. Tel.: 06-46/342-905)

Miskolc Város Önkormányzata Jegyzője
(3525 Miskolc, Városház Tér 8. Tel.: 06-46/512-709)

A fogyasztó szóban vagy írásban közölheti a vállalkozással a panaszát, amely a vállalkozás illetve a vállalkozás érdekében vagy javára eljáró személynek az áru fogyasztók részére történő forgalmazásával, illetve értékesítésével közvetlen kapcsolatban álló magatartására, tevékenységére vagy mulasztására vonatkozik.

A szóbeli panaszt a vállalkozás köteles azonnal megvizsgálni, és szükség szerint orvosolni. Ha a fogyasztó a panasz kezelésével nem ért egyet, vagy a panasz azonnali kivizsgálása nem lehetséges, a vállalkozás a panaszról és az azzal kapcsolatos álláspontjáról haladéktalanul köteles jegyzőkönyvet felvenni, és annak egy másolati példányát személyesen közölt szóbeli panasz esetén helyben a fogyasztónak átadni. Telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési szolgáltatás felhasználásával közölt szóbeli panasz esetén a fogyasztónak legkésőbb 30 napon belül - az írásbeli panaszra adott válaszra vonatkozó előírásoknak megfelelően - az érdemi válasszal egyidejűleg megküldeni.

Az írásbeli panaszt a vállalkozás - ha az Európai Unió közvetlenül alkalmazandó jogi aktusa eltérően nem rendelkezik - a beérkezését követően harminc napon belül köteles írásban érdemben megválaszolni és intézkedni annak közlése iránt. Ennél rövidebb határidőt jogszabály, hosszabb határidőt törvény állapíthat meg. A panaszt elutasító álláspontját a vállalkozás indokolni köteles. A telefonon vagy elektronikus hírközlési szolgáltatás felhasználásával közölt szóbeli panaszt a vállalkozás köteles egyedi azonosítószámmal ellátni.

A panaszról felvett jegyzőkönyvnek tartalmaznia kell az alábbiakat:

 • a fogyasztó neve, lakcíme,
 • a panasz előterjesztésének helye, ideje, módja,
 • a fogyasztó panaszának részletes leírása, a fogyasztó által bemutatott iratok, -dokumentumok és egyéb bizonyítékok jegyzéke,
 • a vállalkozás nyilatkozata a fogyasztó panaszával kapcsolatos álláspontjáról, amennyiben -a panasz azonnali kivizsgálása lehetséges,
 • a jegyzőkönyvet felvevő személy és - telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési -szolgáltatás felhasználásával közölt szóbeli panasz kivételével - a fogyasztó aláírása,
 • a jegyzőkönyv felvételének helye, ideje,
 • telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési szolgáltatás felhasználásával közölt szóbeli panasz esetén a panasz egyedi azonosítószáma.

A vállalkozás a panaszról felvett jegyzőkönyvet és a válasz másolati példányát öt évig köteles megőrizni, és azt az ellenőrző hatóságoknak kérésükre bemutatni.

A panasz elutasítása esetén a vállalkozás köteles a fogyasztót írásban tájékoztatni arról, hogy panaszával - annak jellege szerint - mely hatóság vagy békéltető testület eljárását kezdeményezheti. A tájékoztatásnak tartalmaznia kell továbbá az illetékes hatóság, illetvefogyasztó lakóhelye vagy tartózkodási helye szerinti békéltető testület székhelyét, telefonos és internetes elérhetőségét, valamint levelezési címét. A tájékoztatásnak arra is ki kell terjednie, hogy a vállalkozás a fogyasztói jogvita rendezése érdekében igénybe veszi-e a békéltető testületi eljárást.

Amennyiben az NG és a fogyasztó között esetlegesen fennálló fogyasztói jogvita a tárgyalások során nem rendeződik, az alábbi jogérvényesítési lehetőségek állnak nyitva a fogyasztó számára:

 • Panasztétel a fogyasztóvédelmi hatóságoknál. Amennyiben a fogyasztó fogyasztói jogainak megsértését észleli, jogosult panasszal fordulni a lakóhelye szerint illetékes fogyasztóvédelmi hatósághoz. A panasz elbírálását követően a hatóság dönt a fogyasztóvédelmi eljárás lefolytatásáról. A fogyasztóvédelmi elsőfokú hatósági feladatokat a fogyasztó lakóhelye szerint illetékes járási hivatalok látják el, ezek listája itt található: http://jarasinfo.gov.hu/
 • Bírósági eljárás. Ügyfél jogosult a fogyasztói jogvitából származó követelésének bíróság előtti érvényesítésére polgári eljárás keretében a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény, valamint a Polgári Perrendtartásról szóló 1952. évi III. törvény rendelkezései szerint.
 • Ön velünk szemben fogyasztói panasszal élhet. Amennyiben az Ön fogyasztói panaszát elutasítjuk, úgy Ön jogosult az Ön lakóhelye vagy tartózkodási helye szerint illetékes Békéltető Testülethez is fordulni.

A békéltető testület eljárása megindításának feltétele, hogy a fogyasztó az érintett vállalkozással közvetlenül megkísérelje a vitás ügy rendezését. Az eljárásra - a fogyasztó erre irányuló kérelme alapján - az illetékes testület helyett a fogyasztó kérelmében megjelölt békéltető testület illetékes.

A vállalkozást a békéltető testületi eljárásban együttműködési kötelezettség terheli.

Ennek keretében fennáll a vállalkozásoknak a békéltető testület felhívására történő válaszirat megküldési kötelezettsége, továbbá kötelezettségként kerül rögzítésre a békéltető testület előtti megjelenési kötelezettség („meghallgatáson egyezség létrehozatalára feljogosított személy részvételének biztosítása”).

Amennyiben a vállalkozás székhelye vagy telephelye nem a területileg illetékes békéltető testületet működtető kamara szerinti megyébe van bejegyezve, a vállalkozás együttműködési kötelezettsége a fogyasztó igényének megfelelő írásbeli egyezségkötés lehetőségének felajánlására terjed ki.

A fenti együttműködési kötelezettség megszegése esetén a fogyasztóvédelmi hatóság rendelkezik hatáskörrel, amely alapján a jogszabályváltozás következtében a vállalkozásokjogsértő magatartása esetén kötelező bírságkiszabás alkalmazandó, bírságtól való eltekintésre nincs lehetőség. A fogyasztóvédelemről szóló törvény mellett módosításra került a kis- és középvállalkozásokról szóló törvény vonatkozó rendelkezése is, így a kis- és középvállalkozások esetén sem mellőzhető majd a bírság kiszabása.

A békéltető testület hatáskörébe tartozik a fogyasztói jogvita bírósági eljáráson kívüli rendezése. A békéltető testület feladata, hogy megkísérelje a fogyasztói jogvita rendezése céljából egyezség létrehozását a felek között, ennek eredménytelensége esetén az ügyben döntést hoz a fogyasztói jogok egyszerű, gyors, hatékony és költségkímélő érvényesítésének biztosítása érdekében. A békéltető testület a fogyasztó vagy a vállalkozás kérésére tanácsot ad a fogyasztót megillető jogokkal és a fogyasztót terhelő kötelezettségekkel kapcsolatban.

A békéltető testület eljárása a fogyasztó kérelmére indul. A kérelmet a békéltető testület elnökéhez kell írásban benyújtani: az írásbeliség követelményének levél, távirat, távgépíró vagy telefax útján, továbbá bármely egyéb olyan eszközzel is eleget lehet tenni, amely a címzett számára lehetővé teszi a neki címzett adatoknak az adat céljának megfelelő ideig történő tartós tárolását, és a tárolt adatok változatlan formában és tartalommal történő megjelenítését.

A kérelemnek tartalmaznia kell:

 • a fogyasztó nevét, lakóhelyét vagy tartózkodási helyét,
 • a fogyasztói jogvitával érintett vállalkozás nevét, székhelyét vagy érintett telephelyét,
 • ha a fogyasztó az illetékességet az illetékes békéltető testület helyett kérelmezett testület megjelölését,
 • a fogyasztó álláspontjának rövid leírását, az azt alátámasztó tényeket és azok bizonyítékait,
 • a fogyasztó nyilatkozatát arról, hogy a fogyasztó az érintett vállalkozással közvetlenül megkísérelte a vitás ügy rendezését
 • a fogyasztó nyilatkozatát arra nézve, hogy az ügyben más békéltető testület eljárását nem kezdeményezte, közvetítői eljárás nem indult, keresetlevél beadására, illetve fizetési meghagyás kibocsátása iránti kérelemelőterjesztésére nem került sor,a testület döntésére irányuló indítványt,
 • a fogyasztó aláírását.

A kérelemhez csatolni kell azt az okiratot, illetve annak másolatát, amelynek tartalmára a fogyasztó bizonyítékként hivatkozik, így különösen a vállalkozás írásbeli nyilatkozatát a panasz elutasításáról, ennek hiányában a fogyasztó rendelkezésére álló egyéb írásos bizonyítékot az előírt egyeztetés megkísérléséről.

Ha a fogyasztó meghatalmazott útján jár el, a kérelemhez csatolni kell a meghatalmazást.

A Békéltető Testületekről bővebb információ itt érhető el: http://www.bekeltetes.hu
A területileg illetékes Békéltető Testületekről bővebb információ itt érhető el: http://www.bekeltetes.hu/index.php?id=testuletek

Az egyes területileg illetékes Békéltető Testületek elérhetőségei:

Baranya Megyei Békéltető Testület
Cím: 7625 Pécs, Majorossy I. u. 36.
Telefonszám: 06-72-507-154
Fax: 06-72-507-152
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bács-Kiskun Megyei Békéltető Testület
Cím: 6000 Kecskemét, Árpád krt. 4.
Telefonszám: 06-76-501-500; 06-76-501-525, 06-76-501-523
Fax: 06-76-501-538
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Honlap: www.bacsbekeltetes.hu

Békés Megyei Békéltető Testület
Cím: 5600 Békéscsaba, Penza ltp. 5.
Telefonszám: 06-66-324-976
Fax: 06-66-324-976
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Békéltető Testület
Cím: 3525 Miskolc, Szentpáli u. 1.
Telefonszám: 06-46-501-091;06-46-501-870
Fax: 06-46-501-099
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Budapesti Békéltető Testület
Cím: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99. III. em. 310.
Telefonszám: 06-1-488-2131
Fax: 06-1-488-2186
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Csongrád Megyei Békéltető Testület
Cím: 6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12.
Telefonszám: 06-62-554-250/118
Fax: 06-62-426-149
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Fejér Megyei Békéltető Testület
Cím: 8000 Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6.
Telefonszám: 06-22-510-310
Fax: 06-22-510-312
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Győr-Moson-Sopron Megyei Békéltető Testület
Cím: 9021 Győr, Szent István út 10/a.
Telefonszám: 06-96-520-217
Fax: 06-96-520-218
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hajdú-Bihar Megyei Békéltető Testület
Cím: 4025 Debrecen, Vörösmarty u. 13-15.
Telefonszám: 06-52-500-710
Fax: 06-52-500-720
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Heves Megyei Békéltető Testület
Cím: 3300 Eger, Faiskola út 15.
Telefonszám: 06-36-429-612
Fax: 06-36-323-615
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Békéltető Testület
Cím: 5000 Szolnok, Verseghy park 8. III. emelet 305-306.
Telefonszám: 06-56-510-621, 06-20-373-2570
Fax: 06-56-510-628
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Komárom-Esztergom Megyei Békéltető Testület
Cím: 2800 Tatabánya, Fő tér 36.
Telefonszám: 06-34-513-027
Fax: 06-34-316-259
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nógrád Megyei Békéltető Testület
Cím: 3100 Salgótarján, Alkotmány út 9/A.
Telefonszám: 06-32-520-860
Fax: 06-32-520-862
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Pest Megyei Békéltető Testület
Cím: 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 6-8. III. emelet 331.
Telefonszám: 06-1-269-0703
Fax: 06-1-474-7921
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Somogy Megyei Békéltető Testület
Cím: 7400 Kaposvár, Anna u.6.
Telefonszám: 06-82-501-026
Fax: 06-82-501-046
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Békéltető Testület
Cím: 4400 Nyíregyháza, Széchenyi u. 2.
Telefonszám: 06-42-311-544
Fax: 06-42-311-750
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tolna Megyei Békéltető Testüle
Cím: 7100 Szekszárd, Arany J. u. 23-25. III. emelet
Telefonszám: 06-74-411-661
Fax: 06-74-411-456
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Vas Megyei Békéltető Testület
Cím: 9700 Szombathely, Honvéd tér 2.
Telefonszám: 06-94-312-356
Fax: 06-94-316-936
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Veszprém Megyei Békéltető Testület
Cím: 8200 Veszprém, Radnóti tér 1. földszint 116.
Telefonszám: 06-88-429-008
Fax: 06-88-412-150
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Zala Megyei Békéltető Testület
Cím: 8900 Zalaegerszeg, Petőfi u. 24.
Telefonszám: 06-92-550-513
Fax: 06-92-550-525
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

ONLINE VITARENDEZÉSI PLATFORM

Az Európai Bizottság létrehozott egy honlapot, amelybe a fogyasztók beregisztrálhatnak, így ezen keresztül lehetőségük nyílik arra, hogy online vásárláshoz kapcsolódó jogvitáikat ezen keresztül rendezzék.
Egy kérelem kitöltésével, elkerülve a bírósági eljárást. Így a fogyasztók tudják érvényesíteni jogaikat anélkül, hogy például a távolság meggátolná őket ebben.
Ha Ön panaszt kíván tenni egy, az interneten vásárolt termékkel vagy szolgáltatással kapcsolatban, és nem akar feltétlenül bírósághoz fordulni, igénybe veheti az online vitarendezés eszközét.
Az oldalon Ön és a kereskedő, akivel szemben panasszal élt, közösen kiválaszthatják a panasz kezelésével megbízni kívánt vitarendezési testületet.
Az online vitarendezési platform itt érhető el: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/?event=main.home.show&lng=HU

 

AZ ADATBEVITELI HIBÁK JAVÍTÁSA ÉS A FELELŐSSÉG A MEGADOTT ADATOK VALÓSÁGÁÉRT

Önnek a megrendelés során a megrendelés véglegesítése előtt folyamatosan lehetősége van a bevitt adatok módosítására.
Felhívjuk a figyelmét, hogy az Ön felelőssége, hogy a megadott adatok pontosan kerüljenek bevitelre, hiszen a megadott adatok alapján kerül számlázásra, illetve szállításra a termék.
Ön a megrendelésével tudomásul veszi, hogy az NG jogosult az Ön hibás adatbeviteléből, a pontatlanul megadott adatokból eredő minden kárát és költségét Önre hárítani. Az NG a pontatlan adatbevitel alapján történő teljesítésért a felelősségét kizárja. Felhívjuk a figyelmét arra is, hogy a rosszul megadott e-mail cím vagy a postafiókhoz tartozó tárhely telítettsége a visszaigazolás kézbesítésének hiányát eredményezheti és meggátolhatja a szerződés létrejöttét.

 

SZERZŐI JOGOK

A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (továbbiakban: Szjt.) 1. § (1) bekezdése értelmében a weboldal szerzői műnek minősül, így annak minden része szerzői jogi védelem alatt áll. Az Szjt. 16. § (1) bekezdése alapján tilos a weboldalon található grafikai és szoftveres megoldások, számítógépi programalkotások engedély nélküli felhasználása, illetve bármely olyan alkalmazás használata, amellyel a weboldal, vagy annak bármely része módosítható. A weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni a jogtulajdonos írásos hozzájárulása esetén is csak a weboldalra való hivatkozással, forrás feltüntetésével lehet. A jogtulajdonos: NaturGold Organic Kft.

 

RÉSZLEGES ÉRVÉNYTELENSÉG

Ha az ÁSZF valamely pontja jogilag hiányos vagy hatálytalan, attól még a szerződés további pontjai érvényben maradnak és a hatálytalan vagy hibás rész helyett az alkalmazandórendelkezései érvényesek.

 

SZEMÉLYES ADATOK VÉDELME

Az NG a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelések teljesítéséhez és vásárlással kapcsolatos célokra használja fel.
A Vevő adatai harmadik félnek nem kerülnek átadásra, kivéve a megrendelés teljesítéséhez szükséges (szállítási) alvállalkozóinkat.
A Vevő adatainak kezelésekor 2011.évi CXII. Tv. rendelkezései alapján, az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.
Vásárlásával (regisztrációjával) Vevő hozzájárul ahhoz, hogy személyes adatait a Webáruház üzemeltetője, az NG kezelje, és adatait a Webáruházban leadott megrendelések teljesítéséhez használja fel; vagy amennyiben azt a regisztráló igényli, arra fordítsa, hogy a regisztrálót hírlevél formájában tájékoztassa termékeiről, akcióiról.
Az adatszolgáltatás önkéntes. A Vevő adatainak feldolgozását az NG végzi.
Vevő kérheti levételét a hírlevélre feliratkozók listájáról valamint regisztrációja alkalmával megadott adatainak törlését díjmentesen, bármikor elektronikus formában a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy írásban a NaturGold Organic Kft. 3534 Miskolc Kiss tábornok u. 66. számra címezve.
Adatkezelés időtartama: A regisztráció során megadott személyes adatok kezelése a regisztrációval kezdődik és a regisztráció törléséig tart. Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-99603/2016

A cookie-k használatával kapcsolatos tájékoztatás:
Mi az a cookie?

Az Adatkezelő a honlap látogatása során úgynevezett cookie-kat (sütiket) használ. A cookie betűből és számokból álló információcsomag, amit honlapunk az Ön böngészőjének küld el azzal a céllal, hogy elmentse bizonyos beállításait, megkönnyítse a honlapunk használatát és közreműködik abban, hogy néhány releváns, statisztikai jellegű információt gyűjtsünk a látogatóinkról. A cookie-k (sütik) nem tartalmaznak személyes információkat, és nem alkalmasak az egyéni felhasználó azonosítására. A cookie-k (sütik) gyakran olyan egyéni azonosítót tartalmaznak - egy titkos, véletlenül generált számsort - amelyet az Ön eszköze tárol. Néhány cookie (süti) a honlap bezárása után megszűnik, néhány pedig hosszabb időre tárolásra kerül számítógépén.

A cookie-k jogszabályi háttere és jogalapja:

Az adatkezelés hátterét az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény rendelkezései jelentik. Az adatkezelés jogalapja az Infotv. 5. § (1) bekezdés a) pontjával összhangban az Ön hozzájárulása.

 

VONATKOZÓ JOGSZABÁLYOK

A Szerződésre különösen az alábbi jogszabályok vonatkoznak:

 • 1997. évi CLV. Törvény a fogyasztóvédelemről;
 • 2001. évi CVIII.törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéséről;
 • 2013. évi V. törvény a Polgári Törvénykönyvről (PTK);
 • 151/2003. (IX. 22.) Korm. Rendelet az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról;
 • 45/2014. (II.26) kormányrendelet a fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés részletes szabályairól;
 • 19/2014. (IV. 29.) NGM rendelet a fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés keretében eladott dolgokra vonatkozó szavatossági és jótállási igények intézésének eljárási szabályairól

ÁSZF letöltése pdf formátumban >>

 • KAPCSOLAT, INFORMÁCIÓ


  Miskolc, Kiss tábornok u. 66.
  +36 20 519 1303
  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  skype: naturgoldmintabolt

   TÉRKÉP és útvonaltervezés

  NYITVATARTÁS


  Hétfő

  8.30

  17.00

  Kedd

  8.30

  17.00

  Szerda

  8.30

  17.00

  Csütörtök

  8.30

  17.00

  Péntek

  8.30

  17.00

  Szombat

  zárva

  Vasárnap

  zárva


  Csoportok vásárlási igénye esetén nyitvatartási időn kívül, időpont egyeztetés után is állunk rendelkezésükre.

   

  ÜZEMELTETŐ


  NaturGold Organic Kft.
  Simon András

Hasznos információk

Fizetés költségek:

Előre utalás ingyenes
Bankkártya 150 Ft
Utánvét 290 Ft

Átvételi költségek:

Személyesen ingyenes

Házhozszállítás:

2 kg-ig 1300 Ft
20 kg-ig 1700 Ft

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Go to top