Menu

header naturgold

A szlogennek megfelelően célunk, hogy a legértékesebb tönkölybúza- tételeket hazánkban feldolgozva, kiváló minőségű élelmiszereket készítsünk. A termékeken túlmenően jó példát is szeretnénk mutatni. Aktívan részt veszünk a szemléletformálásban, egy egészségesebb társadalom, egy élhetőbb környezet megteremtésében. 
A '80-as évek közepén telepítettük vissza elsőként hazánk területére a tönkölybúzát. Azért karoltuk fel ezt az ősi kalászost, mert felismertük kiváló beltartalmi értékeit és előnyeit más kenyérgabonával szemben. A tönköly szeretete, tisztelete, azóta is megmaradt, és mindig meghatározza életünket.  A tönköly minden részét hasznosítjuk, és más, különleges növényeket, rég elfeledett gabonákat is termesztünk. Kínálatunkban szerepel többek között árpa, zab, aranyköles, ős durumbúza, hajdina, és sok alakor ősbúzából készített finomság is. Az országban egyedüliként komplett rendszert dolgoztunk ki a búzafűkúrához. A búzafűmagtól a csíráztató tálcán és földön át a friss gabonafüvekig, és a kiváló búzafűprésekig minden adott, ami egy sikeres egészségkúrához kell.
Törekvéseinket, környezet- és társadalomformáló tevékenységünket számtalan díjjal, oklevéllel tűntették már ki. Számunkra mégis a legfontosabbak azok a betegek, akiken segítettünk, azok a gyermekek, akik természetes táplálékon nőnek fel, és azok a boldog családok, akik tudják, hogy az egészség a legfőbb kincs. Örömmel tölt el bennünket mind a mai napig, hogy valódi, értékes termékeket adhatunk vásárlóinknak, melyek mind az egyén, mind pedig a társadalom, a Földünk egészségét és szépségét szolgálják.
 

ÍZELÍTŐ KÍNÁLATUNKBÓL


BIOTÖNKÖLY TERMÉKEK

Több mint 150 minősített biotermék:

 • lisztek és malomipari termékek
 • száraztészták, tésztakülönlegességek
 • kenyerek és péksütemények
 • reggelizőpelyhek, müzlik
 • keksz, snack, egészséges nassolni valók
 • tönkölypelyvával töltött gyógypárnák
 • KAPCSOLAT, TERMÉKINFORMÁCIÓ


  NaturGold Hungária Kft.
  Simon András
  +36 30 289 5032
  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  www.naturgold.hu
  facebook.com/naturgold
  skype: naturgoldhungaria

  Mintabolt, bemutatóterem:
  3534 Miskolc, Kiss tábornok u. 66.

Go to top