Menu

header 3 rakaca forras

Forrás – Forrásvíz – Rakaca Forrás

A legtermészetesebb folyadékforrás a víz. A vezetékes víz azonban sok esetben nem ideális megoldás, hiszen fogyasztásával nem tudjuk maradéktalanul pótolni a folyadékkal együtt elvesztett ásványi anyagokat, nyomelemeket. Legtöbbször a vezetékes víz összetételét sem ismerjük. A biológiai vízigény kielégítésére az egyik legalkalmasabb a TERMÉSZETESEN TISZTA FORRÁSVÍZ­, amely kiváló szomjoltó, számos ásványi anya­got és nyomelemet tartalmaz, a szervezet számára könnyen feldolgozható és beépíthető formában. Általában kényesek vagyunk az elfogyasztott ételek minőségére, de sokan elfelejtjük az egészséges élethez szükséges legfontosabb összetevőt, a tiszta ivóvizet. 
A Forrásvíz cégünk saját forrásvízmárkája. A forrás Észak-Magyarországon, a Gömör–Tornai-karszt és a Szendrői-hegység találkozásánál fakad. A forrás vize fertőtlenítőszert, tartósítószert és adalékanyagokat nem tartalmaz. Íze karsztosan zamatos, kémhatása semleges, üdítően szomjoltó érzetű. Kóstolja meg és győződjön meg maga vizünk minőségéről!
 

ÍZELÍTŐ KÍNÁLATUNKBÓL


TERMÉSZETES FORRÁSVÍZ

 • Cégünk palackba és ballonba töltött forrásvíz forgalmazásával, az ehhez kapcsolódó szolgáltatásokkal – házhozszállítás, ballonos vízadagoló automaták értékesítése, bérbeadása és szervizelése – minőségi ellátást kínál partnereinek. 
 • Hűtött forrásvíz? Forró italok készítése? Szódavíz nem hálózati vízből? Egyik sem probléma! Válasszon igényeinek megfelelően vízadagoló automatáink választékából! 
 • A palackozott és a ballonos forrásvíz forgalmazásához komplett szolgáltatást is kínálunk, mellyel cégünk leveszi az Ön válláról az EGÉSZSÉGES IVÓVÍZ beszerzés összes nehézségét, legyen szó akár családjáról, vagy cégének dolgozóiról.
 • KAPCSOLAT, TERMÉKINFORMÁCIÓ


  Rakaca Forrás Kft.
  Palcsó László
  +36 20 583 7696
  +36 48 458 249
  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  www.rakacaforras.hu

  Aktuális ajánlatainkról és szolgáltatásainkról tájékozódjon weboldalunkon, illetve kérje részletes tájékoztatónkat üzletkötőinktől!

Go to top